Alina Dincă şi Cristina Bondoc, revelaţiile de la Românii Au Talent, au repetat doar două ore

Alina Dincă şi Cristina Bondoc, revelaţiile de la Românii Au Talent, au repetat doar două ore

Emisiunea “Românii au talent”, de la PRO TV, a scos la iveală două tinere cântăreţe care au uimit România cu talentul lor. Culmea e că ele, deşi sunt prietene, se înscriseseră separat în concurs şi doar cu două ore înainte să urce pe scenă au decis să colaboreze.

Două tinere au reuşit, vineri seară, să impresioneze România în timpul concursului “Românii au talent”, de la PRO TV. Cristina Bondoc (24 de ani) şi Alina Dincă (21 de ani), prietene de mai mulţi ani, s-au înscris separat la concurs, dar la ideea mamei Alinei, cele două au decis să colaboreze.

“Trecută deja printr- o experienţă similară (la emisiunea «Megastar» - n.r.), mi-a fost teamă de un nou eşec, dar mi-am zis că mai merit o şansă. Normal, fiind prietena Alinei, am convins- o să se înscrie şi ea. Mama Alinei a venit cu ideea de a cânta o piesă în duet, deşi ne făcusem fişele de înscriere separat. Am avut două ore la dispoziţie să pregătim momentul ce avea să ne surprindă până şi pe noi, când am văzut că am ridicat sala în picioare”, ne-a declarat Cristina Bondoc, tânăra care a participat la preselecţia de acum doi ani de la Eurovision România

Ambele vor să-şi ajute familia

Cristina are o poveste de viaţă dramatică: tatăl său suferă de o boală gravă de inimă, iar mama sa e singura care aduce un venit în familie, motiv pentru care tânăra cântă, când poate, la nunţi şi la botezuri pentru a strânge banii necesari operaţiei tatălui ei. Nici Alina nu o duce mai bine, ea trecând prin momente grele din cauza tatălui ei, care, de altfel, a şi murit.

Mai mult, deşi a început facultatea, din cauza veniturilor foarte mici ale familiei sale, a trebuit să renunţe la studii. În plus, din cauza unor complicaţii financiare a rămas şi fără casă, în prezent locuind alături de bunica ei, la Constanţa.

A rupt audienţa

Emisiunea “Românii au talent” de vineri seara, de la PRO TV, a fost lider absolut de audienţă, reuşind performanţa, nemaiatinsă de vreun show TV încă din anul 2002, de a fi urmărită, în minutul de aur, de peste 4,5 milioane de telespectatori. Mai mult, cota de piaţă a emisiunii a fost, în medie, de 50,7%. Culmea e că şi reluarea emisiunii a reuşit să fie lider de audienţă, cota de piaţă fiind de 23,3%. (libertatea.ro)
Vezi mai multe articole despre: , , , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu