Andi Moisescu a descoperit meseriile care atrag şpagă. Vezi şi tu în prima ediţie din Apropo TVCel de-al 13-lea sezon al emisiunii "Apropo TV", realizată de Andi Moisescu, revine duminică, de la ora 13.05, la Pro TV.

Emisiunea "Apropo TV" reîncepe duminică, de la ora 13.05, pe Pro TV, cu cel de-al 13-lea sezon.

Subiectul ales de Andi Moisescu, realizatorul emisiunii, împreună cu echipa sa, se referă la şpagă, enumerând meseriile, de ieri şi de azi, care culeg cea mai multă mită.

Odinioară, "naşii" din trenuri, măcelarii, agenţii de la rutieră sau operatorii de la casa de comenzi erau doar o parte din cei care îşi rotunjeau veniturile din "cadourile" primite pe sub masă. Astăzi, lucrurile stau altfel. Emisiunea caută să răspundă la întrebarea ce să faci ca să ai şanse la şpagă substanţială. Răspund: Varujan Vosganian, Marius Florea Vizante şi Dan Teodorescu.


În cea de-a doua parte a emisiunii, Moisescu va analiza reclama interzisă de la Dacia Duster. Cristian Tudor Popescu, şofer de Dacie "dintotdeauna", Victor Ponta, care a participat prima dată la raliu cu o Dacie, şi Dan Vardie sunt invitaţii moderatorului.

"În primăvara asta, norocul nu e pentru cine se nimereşte, ci pentru cine se pregăteşte. Ce nu mi-e foarte clar e dacă e vorba despre noi, echipa «Apropo TV», sau despre clienţii noştri tradiţionali, prea cunoscuţi publicului. Oricum, un lucru e sigur. Le pregătim cu multă căldură al 13-lea sezon", a precizat Andi Moisescu.

Emisiunea "Apropo TV" este realizată de casa de producţie Red Spike Film, deţinută chiar de Andi Moisescu. Acesta a intrat în media în 1991, iar această producţie o consideră cea mai spectaculoasă cursă TV din toată cariera lui de până acum.
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu