Andra: A fost o deosebita placere sa descopar ca romanii au talent!

Andra:

Andra, una din membrii juriului emisiunii "Romanii au talent" ce va fi difuzat la Pro Tv, vineri, de la 20:30 a acordat un interviu si a povestit despre aceasta experienta minunata.

Nu numai ca este pentru prima data cand face parte din juriul unui show atat de spectaculos, dar este si pentru prima data cand Andra a aflat ca asteapta un baietel. Primele luni de sarcina si le-a petrecut prin tara alaturi de colegii din echipa emisiunii "Romanii au talent".

"A fost foarte frumos, m-am bucurat atat de mult ca am putut sa fiu prezenta la acest minunat concurs, cel mai frumos concurs din punctul meu de vedere pentru ca permite oricui sa participe si a fost o deosebita placere sa descopar ca romanii chiar au talent", a povestit Andra.

"O sa fie o competitie destul de stransa pentru ca toti sunt talentati si abia astept ca cei de acasa sa urmareasca acest show", a mai adaugat Andra.
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

2 comentarii

  1. aproape ca i se vede sfarcu!!!!!

  2. da frateeeeee omg ce p.....

Scrie un comentariu