Andra a plâns la Românii au talent! Vezi de ce!

Andra a plâns la Românii au talent! Vezi de ce!

Andra a fost foarte immpresionată de vocea a două tinere care au cântat în duet.

Cristina Bondoc din Tulcea, 22 ani, şi Alina Dincă din Bucureşti, 20 ani, au impresionat până la lacrimi juriul şi publicul de la "Românii au talent".

Cele două, care au vrut la început să participe separat şi s-au răzgândit în ultima clipă, au cântat melodia "Becaused you loved me" interpretată de Celine Dion.

Andra abia a putut vorbi la finalul melodiei, după ce i-a arătat lui Andi să i s-a făcut pielea de găină în timp ce concurentele îşi făceau numărul."Sunteţi extrem de talentate", a spus cântăreaţa.

La fel de impresionat au rămas şi Mihai Petre, care le-a îndrumat ca în finală să se gândească la un nume care să le reprezinte pe amândouă.

"Am simţit că la inceput publicul a fost sceptic. Prima impresie contează, dar ne bucurăm că am reuşit să le demonstrăm contrariul", au spus Alina şi Cristina,adăugând că le-a fost foarte frică pentru că au cântat fiind răcite şi s-au temut de reacţia publicului la vederea lor, ele fiind mai "rotunjoare". (click.ro)
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu