Andra

Andra

Sunt foarte incantata ca mi s-a propus acest rol important, intr-o competitie foarte stransa. Ce astept eu de la acest show? Astept cu emotie sa descoperim talente ascunse, oameni extraordinari care, daca n-ar fi acest concurs, s-ar pierde in tacere, in anonimat, neindraznind sa bata la usi. Ei bine, asteptarile mele au fost rasplatite in timpul preselectiilor din tara.

Se stie deja ca pe tot globul formatul “Got Talent” a descoperit valori exceptionale, carora altfel nimeni nu le-ar fi deschis usa spre celebritate. Sunt convinsa ca la fel se va intampla si la noi!

In calitate de jurat, voi fi alaturi de concurenti, ii voi sustine si ii voi incuraja. Eu sunt o persoana emotiva si ma impresioneaza foarte tare atat pasiunea oamenilor cat si povestile lor de viata. Caut sa-i inteleg pe toti, pentru ca fiecare are dreptul sa incerce. Ma straduiesc sa nu le strivesc visele. Nu sunt cinica, caut sa-i menajez, chiar si pe cei care n-au nicio urma de talent. Nu e niciodata usor nici sa-ti dovedesti talentul, nici sa-l evaluezi la justa valoare pe al altora.

Romanii au foarte mult talent in diferite domenii, suntem un popor foarte creativ. Suntem un popor artistic, suntem patimasi si tindem sa incercam multe lucruri. “Romanii au talent” este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului fiindca nu au indraznit mai mult, sunt prea modesti. Noi le dam o sansa!
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu