Carmen Hara, prin telefon, despre divortul Columbenilor: Il vad mult mai afectat pe el, in interiorul lui, decat pe ea

Carmen Hara, prin telefon, despre divortul Columbenilor: “Il vad mult mai afectat pe el, in interiorul lui, decat pe ea VIDEO

Cum divortul anului a aprins spiritele si imaginatia, iar supozitiile in privinta felului in care va evolua viata Monicai Columbeanu s-au indesit, Catalin Maruta a vorbit cu Carmen Hara prin telefon despre acest subiect, mai ales ca ea, in urma cu doi ani, i-a prezis Monicai iminenta unui divort.

“Nu cred in emigrarea ei in America si in visurile ei de a deveni actrita. Nu cred ca este scris in destinul ei implinirea visului american”, precizeaza Carmen Hara. Ascensiunea ei in America este complicata, iar aducerea copilului in America este problematica si ea crede Carmen Hara.

Despre Monica, Hara a mai spus ca acum are o relatie nesemnificativa si ca va intalni pe cineva, care nu are nici pe departe statulul lui Irinel.

“Il vad mult mai afectat pe el, in interiorul lui, decat pe ea”, afirma Carmen Hara in legatura cu efectul divortului asupra celor doua soti.
Vezi mai multe articole despre:

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu