A doua editie a emisiunii 'Românii au talent' a fost un adevarat succes si a incantat publicul

A doua editie a emisiunii 'Românii au talent' a fost un adevarat succes si a incantat publicul

"Românii au talent", numele celebrei emisiuni de pe Pro TV, devine acum şi o încântătoare recunoaştere a faptului că românii au cu adevărat talent.

După numai o săptămână de la debutul cu audienţe incredibile, în care Narcis Iustin Ianău ne-a lăsat perplecşi, concurenţi aleşi pe sprânceană ne-au încântat la ce-a de-a doua ediţie a emisiunii.

Duetul format din Alina Dincă şi Cristina Bondoc, două bune prietene, au entuziasmat publicul, iar juriul a decis că prestaţia fetelor este demnă de a ajunge într-o finală. Andra şi-a stăpânit cu greu lacrimile până la final, mărturisind că vocile celor două sunt cu adevărat superbe. Deşi publicul s-a arătat sceptic la început, judecând aspectul non-model al fetelor, şi-au schimbat rapid impresiile pripite când cele două şi-au intrat într-un rol ce le-a venit mănuşă. Au ţinut publicul în mână până la sfârşit, apoi s-au auzit ropotele de aplauze.

Luca Valentin şi-a demonstrat în mod categoric dexteritatea după ce a reuşi să şi prindă paharele, sticlele şi tot ce-a mai aruncat prin aer pentru a putea combina un cocktail.

Tehnica desăvârşită şi-a însuşit-o însă după o temeinică pregătire, probată la focul multor competiţii din ţară şi din străinătate, de unde s-a întors campion.

Ioan Daniel Borsan a vrut să distreze publicul şi chiar i-a reuşit. Costumat în Dracula dezinhibat, deşi pentru prima oară în faţa unui public, de o energie debordantă şi dezarmant de sincer şi-a făcut numărul cum a ştiut el mai bine.

Vanda a fost o adevărată vedetă. Ritm, ureche muzicală, simţ artistic. Are 3 ani şi este o căţeluşă cu adevărat talentată, pentru că dansat impecabil. Studenta Szep Bernadette, stăpâna sa, a dresat-o perfect, reuşind să realizeze împreună un număr plin de farmec.

Dan şi Constantin, foşti gimnaşti de performanţă, au realizat o frumoasă acrobaţie, promovând un stil prea puţin căutat pe la noi. Publicul a apreciat însă calitatea şi i-a răsplătit cu multe aplauze.

Acum avocat, Mihail Alexandru Cămărăscu, un român cu talent, a evocat momentul când destinul a ales pentru el un alt drum decât cel pentru care se simţea cu adevărat pregătit. Prezent pe scenă pentru o singură seară, seara de la Pro Tv, Alexandru Cămărăscu a cântat operă, visul său de o viaţă.

Preselecţia concurenţilor pentru "Românii au talent" a durat şase luni, iar Pro Tv a înregistrat şase emisiuni. Semifinaliştii vor fi prezentaţi în ultima dintre ele, iar cele trei semifinale, cu câte 16 concurenţi, vor fi transmise în direct.

Pe data de 9 aprilie, va avea loc finala, când vor rămâne 12 concurenţi. Câştigătorul va fi ales de public, prin SMS, iar marele premiu este de 120.000 de euro.
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu