INCREDIBIL! Sumudica si-a dat pantalonii JOS la conferinta de presa! 'Asta ca mai strigau unii in tribune ca Sumudica o are MICA'

INCREDIBIL! Sumudica si-a dat pantalonii JOS la conferinta de presa! Asta ca mai strigau unii in tribune ca Sumudica o are MICA

RAPID 1-0 UNIREA URZICENI | Sumudica a facut SHOW la conferinta de presa: a ramas in izmene!

Sumudica a oferit imaginea inceputului de an in Liga I: a vrut sa arate cum a trait meciul cu Unirea in frig si zapada! S-a echipat cu izmene pe care si le-a aratat la conferinta de presa. Sumudica a intrat in sala de conferinte, si-a dat pantalonii jos si a glumit: "Asta ca mai strigau unii ca Sumudica o are MICA".

Sumudica e suparat ca jucatorii sai au tras din greu pe un Giulesti plin de zapada cu Unirea Urziceni. "E greu sa joci pe un astfel de teren! Pe un teren bun, jocul ar fi fost mai usor pentru noi. Unirea Urziceni este o selectionata a Ligii! Cu putina atentie, se pot bate si la cupele europene cu o astfel de echipa!
Titlul e obiectivul lui Copos, nu al meu. Mereu le voi spune jucatorilor mei ce vreau eu, eu vreau locuri de cupe europene. Eu cand am fost angajat, am fost angajat sa duc echipa in Europa League. Nu pot sa fiu ipocrit sa spun ca nu ma gandesc la titlu, dar este departe", a spus Sumudica dupa meciul cu Unirea.
Vezi mai multe articole despre:

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu