Luca Valentin, cel mai talentat barman din România, face să zboare sticle, shakere si pahare!

Luca Valentin, barmanul care face sa zboare sticle, shakere si pahare!

Luca Valentin din Brasov are 24 de ani, nu mai lucreaza de 3 ani si a investit tot ce avea in “flair bartender”- o practica nou aparuta prin care barmanii distreaza oaspetii. Valentin a facut traininguri la Londra si in Suedia unde a invatat secretele mixarii bauturilor.

Barmanul a participat la 60 de competitii nationale si internationale de flair. In tara a castigat de patru ori titlul de „Best Romanian Act" si este triplu campion national „Bar Master Comeptition".

La inceput, a pacalit juriul si publicul spunand ca va canta la pian cand de fapt el a inceput sa jongleze cu sticle, shakere si pahare, uimind pe toata lumea cu dexteritatea lui. De altfel, dupa terminarea jongleriilor, el i-a oferit Andrei cocktailul pe care l-a preparat. Aceasta a gustat si a spus ca este super! Cu trei de DA el a mers mai departe, in etapa urmatoare.
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

1 comentarii

  1. bravo Luca Valentin!!!!!

Scrie un comentariu