Mama lui Narcis Ianau: Daca ajungi in finala vin din Italia sa te vad

Mama lui Narcis Ianau: Daca ajungi in finala vin din Italia sa te vad

Narcis Ianau, copilul cu voce de aur de la "Romanii au talent", comparat de multi cu Susan Boyle, si-a vazut razbunate toate rautatile indurate din partea celorlalti. In plus, a reusit sa-i arate mamei sale, plecata din tara de 12 ani, ca are cu ce.

Mama lui Iustin este plecata in Italia unde lucreaza ca menajera ca sa isi poata intretine familia. Baiatul s-a resemnat la gandul ca nu o are alaturi si spune ca nu ii mai este atat de greu pentru ca, practic, nu stie cum este sa creasca alaturi de ea.

Femeia a urmarit insa emisiunea si i-a promis ca daca ajunge in finala se intoarca in tara sa-i tina pumnii in culise.

Pustiul care nu avea prieteni pentru ca toti radeau de glasul lui subtire este acum cel mai de seama personaj in localitatea natala din Bacau.

"Nu mai tin minte aproape nimic din timp ce-am cantat. Eram in al 9-lea cer. Nu-mi venea sa cred ca ma aplauda", a declarat Narcis.

La 5 ani, Narcis ajunsese in corul bisericii. O astepta pe matusa lui, care era la repetitii si auzind vocile a inceput la randu-i sa cante. Fermecat, dascalul l-a asezat in randul femeilor, unde a si ramas timp de 4 ani. Apoi, baietelul a inceput sa dea recitaluri si acasa.

Cand a aflat de preselectia la emisiunea "Romanii au talent" Narcis n-a ezitat sa se inscrie. Desi marturiseste ca avea emotii mari, s-a descurcat excelent. Ca noi toti, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au fost vrajiti de glasul lui.

Emotionat, tatal lui Narcis spune ca: "atunci cand s-au ridicat toti in picioare sa aplaude mai tare-mi tremurau picioarele. Nu am mai avut cuvinte".

Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu