Mihai Petre şi-a descoperit un nou talent

Mihai Petre şi-a descoperit un nou talent

În acest weekend, Mihai Petre a fost invitatul special Music FM. Juratul emisiunii “Românii au talent” a experimentat pentru prima dată potura de DJ.

Mihai a prezentat pentru ascultătorii Music FM emisiunea "StarList" şi a ales din playlist-ul emisiunii câteva piese preferate, împărtăşind celor aflaţi pe recapţie şi informaţii deosebite legate de ele.


Prima aleasă a fost piesa "Puttin on the Ritz" - Taco, precizând că "pe o versiune mult mai veche, din anii '30, am dansat quick step în multe competiţii şi este o piesă care îmi dă multă energie", a povestit juratul de la "Românii au talent" .

A doua melodie aleasă de juratul de la "Românii au talent" a fost "Cry, cry", interpretată de Oceana, despre care a povestit că a participat la versiunea poloneza a emisiunii "Dansez pentru tine". "A dansat foarte bine deşi era însărcinată şi tocmai din această cauză a şi renunţat, neajungând în finală", spune vedeta de la PRO TV. (protv.ro)
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu