Monica Columbeanu divorteaza de Irinel

Monica Columbeanu divorteaza de Irinel

Monica Columbeanu a depus actele de divort, dupa o casnicie de cinci ani. Monica a negat pana acum zvonurile din presa cu privire la despartirea cuplului, insa acum si-a trimis avocatii sa depuna dosarul.

Cererea a fost depusa luni, la Judecatoria Buftea, dupa cum arata pagina de Internet a institutiei. Prima infatisare este fixata pentru data de 21 martie 2011.

Cei doi s-au casatorit in 2006, in cadrul unei ceremonii fastuoase, finalizate cu focuri de artificii, la vila de lux a omului de afaceri din Snagov. Ei au impreuna o fetita, Irina, in varsta de patru ani.

Despartirea a fost speculata de ceva vreme de presa mondena, insa cei doi si familia lor au negat pana in prezent ca nu se mai inteleg. Paparazzi l-au suprins in repetate randuri pe Irinel Columbeanu in prezenta mai multor femei, iar presa mondena a scris despre aventurile doamnei Columbeanu cu barbati mai tineri.

Monica Columbeanu a plecat, anul trecut, in Statele Unite, unde urmeaza o cariera de fotomodel.
Vezi mai multe articole despre:

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu