Monica Columbeanu se căsătoreşte în 6 luni după divorţ

Monica Columbeanu se căsătoreşte în 6 luni după divorţ

Monica Columbeanu, prezentă aseară în emisiunea de la Antena 1 a lui Dan Capatos, „Un show păcătos“, a spus că dacă Irinel ar divorţa de ea, nu ar sta prea mult timp nemăritată.


Monica a comentat în timpul emisiunii şi zvonurile care circulă în presă conform cărora Irinel s-ar fi întâlnit cu avocatul lui şi ar fi depus actele de divorţ.

„Din comportamentul lui şi din felul în care se poartă nu divorţează de mine. Nu. Mie îmi place sa fiu măritată! Dacă vreodată va divorţa de mine îmi promit mie însumi că în maximum şase luni mă recăsătoresc, pentru că aşa mă simt eu stabilă. Am încredere în el, dar este posibil ca Irinel să divorţeze fără ca eu să ştiu. Dar mi-ar spune franc, pentru că după cum se vede avem o relaţie foarte deschisă. Nu cred că Iri vrea să îşi bată joc de mama copilului lui“, i-a spus fotomodelul lui Dan Capatos.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2005 şi s-au căsătorit în iulie 2006, nunta lor fiind considerată evenimentul monden al anului.
Vezi mai multe articole despre:

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu