Narcis Iustin Ianau, mai talentat decat Susan Boyle

Narcis Iustin Ianau, mai talentat decat Susan Boyle

Vocea lui Narcis Iustin Ianau, adolescentul care a surprins intreaga Romanie cu vocea lui rara de contratenor la Romanii Au Talent, a ajuns pana in Canada.

CTV a difuzat momentul lui Narcis din cadrul emisiunii Romanii Au Talent si l-au declarat "o voce mai surprinzatoare decat a castigatoarei Britain's Got Talent, Susan Boyle ", scrie vedeta.ro.

Narcis Ianau nu a luat niciodata lectii de canto si, cu toate acestea, vocea sa a impresionat la scara mare, depasind deja granitele Romaniei.

Printesa Madeleine Bentheim und Steinfurt, impresara unora dintre cele mai importante voci ale Europei, vrea sa il ajute pe Narcis sa devina o vedeta internationala.

Chiar de ziua lui de nastere, liceanul a fost contactat de Printesa Lia a Romaniei care i-a dat vestea buna: printesa de Steinfurt l-a ascultat pe internet si a fost fascinata de talentul sau rar. (bestmusic.ro)Vezi mai multe articole despre: , , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu