Narcis nu mai este acum ironizat! Mii de tineri ii vor prietenia dupa ce l-au vazut la Pro TV!

Narcis nu mai este acum ironizat! Mii de tineri ii vor prietenia dupa ce l-au vazut la Pro TV!

Daca pana sa ajunga la Romanii au telent, Narcis Ianau era ironizat de colegi si de prieteni la adresa vocii sale feminine, acum, dupa ce a uimit o tara intreaga prin talentul sau, mii de tineri stau la coada pe internet pentru a-i castiga prietenia. ...

Ianau Narcis Iustin, contratenorul care a reusit sa uimeasca o tara intreaga, are acum parte de multe cereri de prietenie.

Tanarul in varsta de 15 ani a reusit, in mai putin de o zi de la difuzarea pe post sa obtina 111 781 de accesari pe internet. In plus, adolescentul care poate cu usurinta sa inlocuiasca o soprana, o mezzosoprana, un tenor se bucura acum de multe cereri de prietenie.

"Am patru mii de prieteni in doar trei zile, iar alti o mie asteapta sa le dau accept pe Facebook", a declarat Narcis.

"Sunt plin de contraste , generos si inimos, plin de compasiune un diplomat innascut. Sunt milos cu cei suferinzi. Sunt prea sensibil. Nu suport sa fiu contrazis. Am tendinte fataliste. Traiesc intr-o lume utopica. Imi cunosc scopurile si prioritatile. Sunt visator, nativ, serios, sobru, sever, ambitios. Am doua vieti", a scris el pe pagina e facebook.

Narcis Iustin Ianau este din Bacau, are 15 ani si calitati vocale extreme de rare. Prestatia de la “Romanii au talent” nu numai ca a ridicat intreaga sala in picioare, dar a reusit sa lase juriul fara cuvinte.

“Canti minunat!”, a declarant Andra in timp ce Andi Moisescu i-a marturisit ca are tot ce ii trebuie pentru a castiga marele premiu de 120.000 de euro.

Narcis a marturisit ca nu a luat niciodata lectii de canto, acesta fiind un talent cu care s-a nascut. “Mama mea fiind in Italia de cativa ani nu prea m-a auzit cantand. Ea a crezut ca nu pot realiza ceva cu aceasta voce. Imi doresc sa ma vada cantand la scena deschisa”, a povestit el.

Iustin si-a descoperit talentul in copilarie, cand canta pentru corul unei biserici. Atunci si-a dat seam ace poate face cu voce lui. Din partea celorlalti a simtit mereu descurajare. “Radeau de mine si imi spuneau ca am voce de fata, dar eu m-am incurajat singur”.

Si bine a facut, caci la “Romanii au talent” a reusit sa cucereasca atat juriul cat si publicul prin vocea lui extraordinara, extrem de rara in intreaga lume. Pentru ca era foarte emotionant inaintea acestei experiente, Iustin a fost sustinut in permanenta de tatl sau, care l-a luat in brate, cu ochii plini de lacrimi, imediat dup ace a coborat de pe scena.
Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu