O prinţesă germană e fascinată de vocea lui Narcis

O prinţesă germană e fascinată de vocea lui Narcis

În ziua în care a împlinit 16 ani, Narcis Iustin Ianău, concurentul-minune al emisiunii ”Românii au talent” a primit cea mai frumoasă veste. Prinţesa Madeleine Bentheim und Steinfurt, impresara unora dintre cele mai importante voci ale Europei, vrea să îl ajute să devină o vedetă internaţională.

Narcis a rămas fără cuvinte când, ieri, de ziua lui, Prinţesa Lia a României l-a sunat şi l-a anunţat că o prietenă apropiată din Germania îşi doreşte foarte mult să îl cunoască. Este vorba de Prinţesa Madeleine Bentheim und Steinfurt care a aflat de pe internet povestea băiatului din Bacău şi, ascultându-l, a fost fascinată de vocea lui. Aceasta ar putea fi şansa vieţii pentru concurentul emisunii ”Românii au talent” de la Pro TV.

Este un impresar foarte influent

În lumea muzicii clasice, prinţesa germană este recunoscută drept unul dintre cei mai pretenţioşi, dar şi cei mai influenţi impresari şi, indiferent dacă Narcis va câştiga sau nu marele premiu al concursului din România, ea a decis să îl sprijine să se perfecţioneze şi să se afirme. În trecut, împreună cu Fundaţia Prinţul Paul al României, prinţesa i-a sprijinit pe talentaţii Tenzy Romaniţan, Andras Chiriliuc şi Oana Andra, tinere voci româneşti care au cucerit astăzi Europa.
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu