O romanca superba face senzatie la Ballando Con le Stelle din Italia

O romanca superba face senzatie la Ballando Con le Stelle din Italia


Madalina Ghenea, un alt model roman de succes international, lupta pentru un caz umanitar in Italia, la "Ballando Con Le Stelle". Producatorii emisiunii au numit-o cea mai frumoasa femeie din lume, iar partenerul ei de dans este absolut incantat de romanca.

Madalina Ghenea s-a nascut in Romania, in Slatina mai exact, si s-a stabilit in Italia la 14 ani, cand si-a inceput cariera de model. A pozat pentru nenumarate campanii de lenjerie intima, a aparut foarte multe reclame si intr-un videoclip al lui Eros Rammazzotti, cu care a si avut o relatie.

Incepand de maine, 26 februarie, modelul va participa la "Dansez pentru tine" alaturi de Simone di Pasquale, unul din cei mai talentati dansatori ai programului.

Chiar daca este un dansator excelent, acesta a avut emotii cand a cunoscut-o, ba chiar a pus-o sa-i puna mana la inima, sa simta cat de tare ii bate. Vezi mai jos clipul de prezentare al emisiunii, in care Madalina danseaza si are o aparitie sexy si senzuala
Vezi mai multe articole despre:

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu