Robo: Noi nu ne asteptam sa castigam 'Romanii au talent', cu toate ca ne-am dori sa deschidem o scoala de dans!Novac Cristian Dorian este din Lugoj are 27 de ani si face parte din trupa de streetdance "Dance Fiction Crew". La varsta de cinci ani a inceput sa fie pasionat de dans, lasandu-se influentat de muzica si miscarile unice a lui Michael Jackson.

“Imi amintesc de parca s-ar fi petrecut doar acum cateva zile... eram pe jos si ma jucam cu niste masinute, cu spatele la televizor care era pus pe un canal sarbesc, iar pentru prima data in viata mea am avut acea emotie in care simti cum ti se ridica parul pe maini. Era melodia lui Michael Jackson - Don't Stop 'til You Get Enough. Pentru mine a fost o experienta de neuitat, ca si cand as fi fost un robot care a primit constiinta, o masina care s-a trezit la viata."

"Toate astea datorita lui Michael Jackson, sursa de inspiratie a mii de dansatori. Datorita lui, viata multora dintre noi a prins culoare, este mai frumoasa si mai inteleasa. Din acel moment stateam zilnic in fata unei oglinzi in care ma vedeam doar pe jumatate, incercand sa reproduc miscarile lui MJ si fredonandu-i melodiile: "'m bad!.. I'm bad!... AUUU!!!. In perioada aceea imi doream foarte mult sa iau cursuri pentru acest tip de dans, insa pe atunci nu cred ca exista inca asa ceva la noi in tara”.


Vezi mai multe articole despre: , , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu