Robo, un electronist ce danseaza incredibil de bine! VIDEO

Robo, un electronist ce danseaza incredibil de bine! VIDEO

Vineri, 18 februarie a fost o seara speciala la Pro Tv pentru ca a debutat show-ul "Romanii au talent" iar o alta surpriza venita de aceasta data din Timisoara a fost trupa de street dance, Dance Fiction Creew din Lugoj.

De fapt, unul din membrii acestei trupeI de dans a impresionat atat juriul, cat si publicul este vorba de Cristian Novac zis Robo.

Din nefericire pentru trupa cu care a venit, Mihai Petre i-a sugerta ca pentru a ajunge in etapa urmatoare trebuie sa se prezinte in a doua zi a show-ului cu doar o parte din trupa lui deoarece doi dinte partenerii de dans nu au facut fata asteptarilor juriului.

Dupa ce a cantarit bine situatia, Robo s-a prezentat si in a doua zi a show-ului, reusind sa treaca in etapa urmatoare cu trei de “DA”.

Cristian Novac a inceput sa fie pasionat de dans de la varsta de 5 ani, cand a descoperit muzica si miscarile unice ale lui Michael Jackson. Pe langa asta, a fost extrem de atras de electronica,  pasiune mostenita de la tatal sau. In acest domeniu lucreaza in prezent, fiind electronist de meserie, angajat ca depanator aparate electronice la o firma producatoare de sisteme electronice de securitate.

Vezi mai multe articole despre: , , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu