„Românii au talent” - ce „surprize“ vedeţi vineri seara la ProTV

Românii au talent - ce surprize vedeţi vineri seara la ProTV

Cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent", care va fi difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, le rezervă telespectatorilor surprize de proporţii - numere incredibile de acrobaţie, dresaj şi voci extraordinare

După un debut exploziv, cu audienţe-record şi personaje de senzaţie, postul din Pache difuzează cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent". Una din care nu vor lipsi surprizele, fie că e vorba de voci speciale, ori talente inedite, a declarat pentru gândul Mona Segal, producătorul show-ului. "Telespectatorii Pro TV vor avea în continuare parte de surprize. Publicul nu va auzi doar voci speciale, ci va vedea talente inedite, numere care cu siguranţă îl va surprinde şi îl va uimi în acelaşi timp. Talentele românilor nu se limitează la un singur domeniu", afirmă Mona Segal. "Există oameni care excelează în domenii pe care nici nu ni le-am imaginat. Vom oferi românilor în continuare motive să rămână alături de noi", promite producătorul emisiunii de divertisment.

Aşadar, vineri seară, de la ora 20.30, românii sunt aşteptaţi în faţa televizoarelor, la cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent", care le rezervă telespectatorilor alte surprize de proporţii - de la numere incredibile de acrobaţie şi dresaj, la voci extraordinare care vor lăsa juriul fără replică. Concurenţii vor smulge ropote de aplauze, vor provoca hohote de râs ori vor impresiona până la lacrimi, mai spun producătorii. "Românii au talent" este culmea divertismentului, crede Mona Segal. "Este un show care te ţine în suspans, te surprinde, te emoţionează şi te amuză. Este ca un film în care se regăsesc toate genurile: acţiune, dramă şi comedie", mai spune aceasta. După prima ediţie a emisiunii "Românii au talent", numele lui Narcis Iustin Ianău, adolescentul timid din Baraţi, a ajuns pe buzele tuturor şi a făcut înconjurul ţării în numai câteva ore.

Filmuleţul cu prestaţia sa de la Pro TV a avut peste 360.000 de vizualizări, potrivit datelor Analytics. Mai mult decât atât, vocea de contratenor a puştiului l-a făcut cunoscut peste hotare. Ştirea despre talentul cu care este înzestrat a fost una dintre principalele informaţii difuzate de o televiziune din Canada, unde s-a spus că tânărul de 16 ani din România a detronat-o pe acum celebra Susan Boyle.
La fel de surprinzători au fost şi Viorica şi Emil Luca, soţ şi soţie, care au făcut nu mai puţin de 116 piruete, "Veveriţele vesele", trupa de travestiţi din Cluj care s-a dovedit a fi "plăcerea vinovată" a lui Mihai Petre, Cristian Novac zis Robo, băiatul cu oase de cauciuc, Mădălina Felea, care a uimit asistenţa cu un număr de gimnastică la bară, ori gemenii Paul şi Virgil Păunescu - care au cântat şi dansat ca la revelioanele din anii '70.
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu