Teo Trandafir a fost operata. Starea deputatului este stabila

Teo Trandafir a fost operata. Starea deputatului este stabila

UPDATE: Medicii de la Clinica AKH din Viena au anuntat ca deputatul Teo Trandafir a suferit in cursul zilei de joi o interventie chirurgicala majora, in timpul careia medicii au inlaturat "ramasitele necrotice ale glandei pancreatice".

In plus, medicii au efectuat si drenajul si lavajul cavitatii abdominale.

"Sunt optimist ca acesta a fost un pas important in recuperarea pacientului", a declarat seful sectiei de chirurgie a clinicii vieneze, profesorul Michael Gnant.

Teo Trandafir va fi tinuta sub observatie in urmatoarele zile.

Potrivit comunicarii postate pe site-ul unitatii sanitare, decizia a fost luata avand in vedere deteriorarea starii generale de sanatate a pacientei.

Mai multe interventii endoscopice au fost efectuate in ultima perioada, dar acestea nu au avut rezultatul asteptat, spun medicii austrieci.

Oficialii spitalului spuneau la sfarsitul saptamanii ca avand in vedere gravitatea bolii, o interventie chirurgicala ar putea avea loc saptamana aceasta.

Clinica AKH anunta, la inceputul lunii februarie, ca Teo Trandafir a fost supusa unei proceduri endoscopice, se recupereaza bine si ar putea reveni in tara "curand".

Totusi, externarea ei a fost amanata din cauza unei complicatii septice. Teo Trandafir a fost transportata, in 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, dupa sase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatita acuta de severitate medie.

Ea a fost internata la Terapie Intensiva in clinica din Viena, iar echipa medicala a optat pentru tratament, si nu pentru interventie chirurgicala.
Vezi mai multe articole despre:

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu