Trupa Balance vrea premiul cel mare! Dan si Constantin au cucerit-o pe Andra!

Trupa Balance vrea premiul cel mare! Dan si Constantin au cucerit-o pe Andra!

Balance este un grup de acrobati format din gimnastii Dan si Constantin. Ei au venit la preselectiile pentru “Romanii au talent” foarte increzatori in ei si spun ca premiul cel mare e ca si al lor.

Andra a fost extrem de incantata de ei spunand la vederea lor: “Altfel sta treaba acum!”. Dupa ce i-a vazut pe cei doi, Andi i-a spus in gluma Andrei, care a fost de-a dreptul incantata de prestatia lui Dan si Constantin: “Si i-am zis lui Maruta: asa trebuie sa faci ca sa functionezi cu Andra”.

Acrobatiile de genul “maini in maini” pe care trupa Balance il face nu a avut un mare succes in Romania chiar daca cei doi baieti au incercat sa-l promoveze. Dan si Constantin s-au lovit doar de usi inchise, cu toate ca Andra le-a spus: “Baieti, cu siguranta as plati bilet la un spectacol de-al vostru. Va felicit din toata inima pentru ceea ce faceti”.

Nici Mihai Petre si Andi Moisescu nu au ramas indiferenti la prestatia celor doi asa ca, trupa Balance merge in urmatoarea etapa cu 3 de DA.
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu