VIDEO/Concurenţi la Românii au Talent: Se cere Freak Show, nu neapărat talent

VIDEO/Concurenţi la Românii au Talent: Se cere Freak Show, nu neapărat talent

Trupa „Street Kingz" a primit „binecuvântarea" juriului pentru a merge mai departe la concursul organizat de ProTV. Pentru că au simţit ce se caută - freak-show - tinerii au dat tot ce-au avut mai bun în ei pentru a stârni ropote de aplauze.

După succesul Mădălinei Felea la „Românii au talent", o altă trupă din Galaţi - „Street Kingz" - se pregăteşte să meargă mai departe în cea mai nouă producţie de la ProTV.


Preţul celebrităţii a fost însă destul de scump pentru cei şapte membri ai trupei

„Totul s-a făcut pe cheltuiala noastră: transportul la Constanţa, acolo unde au avut loc audiţiile, costumaţia, pe care am făcut-o numai noi ştim cum, dar şi cele 16 ore de aşteptat până să ajungem la juriul suprem", povesteşte Andrei Stan, liderul trupei „Street Kingz".

Până la juriul suprem, cei şapte tineri din Galaţi au convins că sunt buni alte două comisii - jurii anonime - cum le spun ei.

Emoţiile au lipsit, cel puţin pentru liderul trupei, care spune că este obişnuit cu scena deoarece are mai multe participări la concursuri de electro-dance.

„Ştiam ce se cere: Freak-show (n.r. - circ)! Tocmai de aceea, concentrarea noastră nu a fost atât de mare ca la un concurs. Ştiam că nimeni este atât de profesionist în electro încât să ne simtă eventualele erori", mărturiseşte Andrei.

Numărul lor a fost compus din mai multe stiluri de dans-electro şi break. Coregrafia aleasă a avut chiar şi un mesaj: trecerea anilor.

Românii n-au apucat încă să-i vadă pe cei de la „Street-Kingz" la treabă aşa că o să le spunem cam cum i-au tratat cei trei membri ai juriului. Mihai Petre, cel care pozează în omul cel mai critic de la acest concurs, a stat în cumpănă la început şi nu a dat un verdict. A lăsat-o pe Andra să-şi spună opţiunea, care a fost DA, răspuns pe care l-a dat şi Andi Moisescu. La final, Mihai Petre a „votat" şi el pentru gălăţeni şi trupa merge în faza următoare a concursului.

Ce aşteaptă cei şapte membri ai trupei de la acest concurs? „Nu suntem vânători de audienţă! Asta nu înseamnă că ne displace să fim în centrul atenţiei", spune râzând Andrei.

Membrii trupei „Street Kingz" activează pe lângă Casa de Cultură a Studenţilor. De fapt, trupa iniţială se numea „Keep the Vibe Alive", dar pentru concursul „Românii au talent" configuraţia şi numele s-au schimbat.

Andrei se pregăteşte să plece la cea de-a doua ediţie a Campionatului Mondial de Electro-dance de la Paris, evident, alături de trupa „Keep the Vibe Alive".
Vezi mai multe articole despre: , , , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu