Voci surprinzatoare, acrobatii uluitoare si alte numere inedite in cea de-a doua editie a emisiunii 'Romanii au talent'

Voci surprinzatoare, acrobatii uluitoare si alte numere inedite in cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”

Dupa un debut exploziv, cu audiente incredibile si cu oameni talentati care au ridicat pur si simplu sala in picioare si i-au lasat pe jurati muti de admiratie sau i-au facut sa rida in hohote, vineri 25 februarie, ProTv difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”.

Dupa prima editie a emisiunii “Romanii au talent” numele lui Narcis Iustin Ianau a ajuns pe buzele tuturor si a facut inconjului tarii in numai citeva ore, iar filmuletul cu prestatia sa de la ProTv a avut zeci de mii de vizualizari. Mai mult decit atat, talentul sau l-a facut pe Narcis Iustin Ianau vedeta peste noapte chiar si peste hotare.

Numele lui si talentul cu care este inzestrat au tinut capul de afis al stirilor unei televiziuni din Canada care au spus ca tanarul de 16 ani din Romania a detronat-o pe celebra Susan Boyle. La fel de surprinzatori au fost si Viorica si Emil Luca, dansatori care au facut nu mai putin de 116 piruete, “Veveritele vesele”, trupa de travestiti din Cluj care s-a dovedit a fi “placerea vinovata” a lui Mihai Petre, Cristian Novac zis Robo care a electrizat publicul cu miscarile sale incredibile, magicianul Eduard Malita si iubita lui Bianca Onita, Felea Madalina care a uimit toata sala cu numarul sau spectaculos de gimnastica la bara sau gemenii Paul si Virgil Paunescu care au incintat si amuzat in egala masura sala si publicul cu vocile si micarile lor de dans.

Cea de a doua editie a emisiunii “Romanii au talent” care va fi difuzata maine, 25 februarie, la ProTv incepand cu ora 20.30 le rezerva telespectatorilor alte surprize de proportii. Intreaga audienta va fi luata din nou prin surprindere de numere incredibile de acrobatie, dresaj sau de voci extraordinare care vor lasa juriul fara replica. Unii concurenti vor smulge ropote de aplauze, altii vor provoca hohote de ris, iar unii vor impresiona pina la lacrimi.
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu