Adrian Ţuţu, povestea rapperului care a compus imnul emisiunii Românii Au Talent VIDEO

Adrian Ţuţu, povestea rapperului care a compus imnul emisiunii Românii Au Talent VIDEO

La 18 ani, Adrian compune si canta melodii rap care ii uimesc pana si pe cei mai talentati artisti de la noi. Tanarul rapper, ramas fara parinti de la o varsta frageda, a castigat cu usurinta si votul juriului de la emisiunea "Romanii au talent".

Adrian implineste 19 ani pe 11 martie. S-a nascut in Bucuresti, dar cand avea 4 ani s-a mutat cu familia la Focsani. In mai putin de 12 luni, si-a pierdut ambii parinti. Mama lui a murit cu o zi inainte de Craciun.

In primul an dupa moartea mamei, fratii lui au avut grija de el. Apoi a fost crescut de bunica, pana la 15 ani, cand s-a mutat singur in apartamentul lasat de parinti. A muncit pe santier ca sa poata avea o paine pe masa. Chiar daca a suferit si a rabdat de multe ori de foame, nu a renuntat la pasiunea sa.

Cand s-a inscris la preselectia pentru "Romanii au talent", nu credea ca are multe sanse.

Pe Adrian il veti putea vedea in etapa urmatoare a concursului "Romanii au talent".

Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

4 comentarii

  1. Foarte frumos`tine-o tot asa:*

  2. tine-o tot asa.Iti urez bafta in to ce faci:X

  3. ,,Bestial,, nu poti zice nimic te lasa c u gura cascata e super e mirific maiales ca compui ca si canti si dansezi vreu sati urez: ,,,Sa ai noroc sa reusesti si sa nu uiti niciodata de cei care tiau dat viata ,,,, bafta multa

  4. De fiecare data cand ascult melodiile compuse de tine imi dau lacrimiile si mi se face pielea de gaina. Traiec in Italia de 4 ani si sincera sa fiu imi pare rau ca am acceptat sa vin aici, imi lipseste tara mea foarte mult. Sunt aici cu mama si fratele meu mai mare. TE RESPECT SI TE ADMIR FOARTE MULT.! Bafta in continuare..<3

Scrie un comentariu