Blockbusters Crew, o trupa de dans care a demonstrat ca are talent!

Blockbusters Crew, o trupa de dans care a demonstrat ca are talent!

Trupa de dans Blockbusters Crew care a fost prezenta in cea de-a doua editie a emisiunii Romanii au talent a impresionat juriul care in finalul dansului au spus fara discutie, trei de "DA".

Blockbusters Crew este formata din noua membri cu varste cuprinse intre sapte si 20 de ani. Coregraful trupei este Paul Padureanu, cel care a reusit sa tina unita aceasta echipa in ciuda faptului ca diferentele de varsta sunt destul de mari.

"Fiecare membru isi cunoaste responsabilitatile indiferent de varsta acestuia. Este o placere sa lucrezi cu un grup care a evoluat sub ochii tai si cae este constient de capacitatile sale. Nu conteaza momentele prin care au trecut ci rezultatele pe care le avem. Fiecare membru ajuta la construirea drumului spre marele premiu", a declarat coregraful trupei Blockbusters Crew, Paul Padureanu.
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

1 comentarii

  1. O TRUPA EXCELENTA CU MULT POTENTIAL-BRAVO-BAFTA

Scrie un comentariu