Cuplul perfect de la Românii Au Talent crede în magia iubirii

Cuplul perfect de la Românii Au Talent crede în magia iubirii

Eduard Maliţa (19 ani) şi Bianca Oniţa (20 de ani) participă la emisiunea-concurs „Românii au talent". Împreună ei sunt „Perfect duo", povestea lor fiind una de succes, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

Cei doi doresc să demonstreze că nu ai nevoie de o armată de oameni ca să realizezi un spectacol de neuitat. „Ajung două persoane, dar două persoane potrivite, care ştiu ce vor"", spun Eduard şi Bianca.


Foşti colegi

Cei doi tineri care vor să-i facă pe români să creadă că nimic nu e imposibil s-au cunoscut în timpul liceului. Bianca era elevă în clasa a douăsprezecea, iar Eduard era elev în clasa a zecea. Cei doi s-au întâlnit la colectivul redacţional al revistei şcolii, unde Bianca a fost redactor pe toata durata celor patru ani de liceu. Când Eduard s-a alăturat colectivului de redacţie, cei doi au dovedit din prima că formează o echipă de invidiat.

Cuplul perfect de la Românii Au Talent crede în magia iubirii


Un duo magic

La început Bianca nu a ştiut că Eduard era magician, dar încetul cu încetul a aflat tot ce se putea despre tainele magiei şi a devenit asistenta lui Eduard. „Acest lucru a fost ciudat deoarece Bianca visa de mică să fie ajutorul unui mare magician", povesteşte Eduard pe site-ul său. Având în vedere vastele cunoştinţe despre magie ale lui Eduard, Bianca poate să spună că şi-a găsit profesorul perfect. De la el a învăţat tot ce se putea şi, fără să îşi dea seama, a început să-şi pună în practică propriile numere de magie.

Cuplul perfect de la Românii Au Talent crede în magia iubirii


Perfecţi unul pentru celălalt

Cei doi îşi explică numele, Perfect Duo, prin faptul că formează o echipă perfectă, în toate domeniile. „Acest nume ne-a fost atribuit de domnul Dan Bucfing, Master Magician, la un spectacol din Galaţi, unde cu toţii au fost de acord că suntem perfecţi unul pentru celălalt", spun Bianca şi Eduard. Spectacolele lor adună la un loc tot ceea ce înseamnă magie: numere de scenă, numere interactive, mentalism, numere comice, iluzii mari. Bianca şi Eduard îşi doresc să fie un duo de magie indestructibil. Amândoi speră să îşi perfecţioneze numerele, să construiască tot mai multe numere mari, dar îşi doresc să rămână împreună şi să îşi păstreze titulatura de cel mai inovator duo de magie din România.
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu