Emisiunea Românii Au Talent sparge toate audienţele

Emisiunea Românii Au Talent sparge toate audienţele

Cea de-a trea ediţie a emisiunii "Românii au talent" difuzata vineri, 4 martie, la Pro Tv de la ora 20:30 a reuşit performanţa de a înregistra audienţe si mai mari decât primele doua ediţii.


Ediţia de aseară a devenit astfel cea mai urmarită emisiune de divertisment la nivel de market share din 2001 încoace, de când a fost introdus sistemul de măsurare a audienţei cu people-meter.

Audienţa medie înregistrată de emisiunea "Românii au talent" aseară a fost pe publicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating şi 54,1% cota de piaţă.

Editia a treia e emisiunii "Românii au talent" a fost urmarită în minutul de aur înregistrat la 22.14 de peste 5 milioane de telespectatori din întreaga Românie, iar la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse între 18-49 de ani in minutul de maximă audienţă înregistrat la 22:25 ratingul emisiunii "Românii au talent" atingea 27,1 puncte de rating, iar cota de piaţă a fost de 66%. (libertatea.ro)
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

1 comentarii

  1. e senzational
    ii trebuie acordata mai multa atentie
    si putin ajutor

Scrie un comentariu