Ioana Roxana s-a simtit in al noualea cer pe scena de la "Romanii au talent"! Ioana Roxana s-a simtit in al noualea cer pe scena de la Romanii Au Talent!Ioana Roxana a fost la a treia editie Romanii au talent si a lasat juriul cu gura cascata cand si-a prezntat numarul de contorsionism.

Tanara a venit la preselectiile Romanii au talent alaturi de parintii ei : ”Mama si cu tata au facut multe sacrificii pentru mine si le multumesc”. Ea are 13 ani si face gimnastica de 6 ani jumatate. Parintii au avut emotii foarte mari pentru ea inainte de a intra pe scena si au declarat ca si-ar dori multi parinti cu un copil asa cum au ei.

Talentul ei este de a face gimnastica ritmica si contorsionism. Intrebata de Andi Moisescu ce vis are ea aceasta raspuns simplu: “Sa urc drapelul Romaniei pe podium” .

Aplaudata la scena deschisa, Andi a ramas extrem de impresionat de munca pe care Roxana cu siguranta o depune pentru sportul in care vrea sa exceleze, in timp ce Mihai i-a spus: “Cele trei DA-uri ale noastre palesc in fata a sute de DA-uri din partea publicului”.

Plangand de fericire ea a marturisit in culise ca nu se astepta la aceasta reactie pentru ca s-a simtit in al noualea cer si a meritat tot golul din stomac pe care l-a avut inainte de a intra pe scena.
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu