Maria Rebeca Neacşu l-a făcut pe Pavel Bartoş să plângă în hohote

Maria Rebeca Neacşu l-a făcut pe Pavel Bartoş să plângă în hohote

Maria Rebeca Neacsu este un copil cuminte cu un par lung carliontat pe care il are de cand s-a nascut, pentru ca nu a fost tunsa niciodata. Ea a spus ca: “Daca o sa-l tund nu o sa mai fiu o printesa”. Talentul ei a uimit o sala intreaga si l-a emotionat foarte tare pe Mihai Petre, iar Pavel Bartos a plans in culise la auzul vocii ei.

A fost aplaudata minute in sir si ovationata de o sala intreaga. Dupa ce a terminat de cantat piesa "Pie Jesu", Andra i-a spus: “M-ai emotionat foarte tare. Esti un copil atat de frumos si de talentat! Esti o papusa cu o voce superba. Bravo!”

Andi a asigurat-o ca atunci cand o sa se faca mare o sa ajunga cu siguranta o mare soprana: “Ai tot ce-ti trebuie: ai voce si ce mi-a placut e ca zambeste in pauze, cand nu se canta aria are un zambet frumos. Foarte frumos! Bravo!”

Mihai a fost cel mai emotionat de prezenta si de talentul Rebecai: “Tu ai reusit sa ma emotionezi pe mine! Uite acum eu am amotii si asta e un lucru mare pentru ca mi se intampla foarte rar. Ce mi se pare extraordinar este ca dintr-un corp atat de mic a iesit vocea asta sublima”.

Cu trei de Da spusi din tot sufletul de juriu Rebeca merge in etapa urmatoare.
Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu