Romanii au talent. Moisescu si cu Smiley, ba!

Romanii au talent. Moisescu si cu Smiley, ba!

O noua emisiune tine romanul ocupat vineri seara: "Romanii au talent". In occident, acest format face furori, audienta maxima. Unde mai pui ca din aceast emisiune se nasc vedete. La noi, emisuinea pare a fi in criza. La fel ca si economia. E o zeama lunga pe care Adrian Sarbu o reincalzeste saptamanal si o baga la postul sau de televiziune care a devenit un soi de "cantina a saracului". Peste tot se vorbeste de cat de prost o duc romanii, numai la Sarbu in ograda, nu! Aici primeaza prostul gust, manelele, telenovelele de rahat si emisiuni cu moderatori mult mai penibili decat cei de care, chipurile, ar dori sa faca misto. Noua generatie n-o sa mai retina ca "romanul s-a nascut poet", n-o sa mai aprecieze rimele, ci cate rame a inghitit un trepanat la ProTV.

Prin fata camerelor de filmat se perinda tot soiul de indivizi dubiosi care sustin ca sunt talentati in cate ceva. De la bautul oualor de bibilica pana la babele flescaite care danseaza din buric de sperie copiii. Ca si cum in asta ar consta talentul poporului nostru. Apropos, ma mir ca nu avorteaza Andra cu asemenea prestatii scabroase. Am vazut o emisiune similara in Marea Britanie. Domne, acolo chiar vin cei cu talent si sunt promovati ca pe un bun national. La noi sunt cautati circarii, aia de care sa faca misto poporul in fata televizorului. Si, mai ales, de care sa faca misto Andy Moisescu, Smiley si un alt neica-nimeni din juriu. Un filfizon behait cu pretentii de Mircea Eliade cand avea pojar. Imi pare rau ca si Andra - de la care ma steptam la mai mult - a fost tarata intr-o asemnea mocirla, intr-o balaceala spirituala fara precedent. Asta e rezultatul incrucisarii cu Maruta, ce sa-i faci?!

Acum il las la o parte pe Moisescu - ingura "vedeta" care i-a mai ramas fidel lui Sarbu - si pe "mortul" ala din dreapta, ca nu-i retin numele, dar pe Smiley asta l-a ascultat cineva cantand live? Ca, de asta, ma enervez.. L-ati auzit cu microfonul pornit? Ei bine, omul falseaza mai rau decat un magar in calduri si canta ca o toba de esapament uzata. Daca nu ma credeti, dati pe Youtube. De ce tre' sa vina asta pe post, care traieste cu Antares in loc de aer, si sa faca misto de romani? Mai lipsea si Cerebel, ala, sa se scalambaie si gata, o gaseam si pe Elodia sa vina sa se produca! Cat despre Sarbu - artizanul acestei manelo-mamelo de pornografie intelectuala - ne mai dovedeste inca o data ca n-are nicio limita, ca propaga subcultura mai rau decat Dan Diaconescu. Macar asta dezgroapa toti mortii. Sarbu, insa, ii ingroapa. Pe romani.

Bogdan Comaron / agentia.org
Vezi mai multe articole despre: , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu