Romanii au talent(3): Orlando a fost la inaltime pentru publicul din Constanta

Romanii au talent(3): Orlando a fost la inaltime pentru publicul din Constanta

Surprizele s-au tinut lant si in cea de-a trei editie a emisiunii “Romanii au talent”, difuzata de ProTV vineri seara de la ora 20.30. Talente diverse, oameni cu voci extraordinare, numere de circ si contorsionism, beatbox si dans au fost ingredientele unei seri surprinzatoare ce a declansat din nou ropote de aplauze, lacrimi sau hohote de ras.

Dupa doua editii cu audiente extraordinare si momente spectaculoare care i-au impresionat pe jurati si au ridicat publicul in picioare, vineri seara a urmat la ProTv o noua editie a emisiunii “Romanii au talent” care au scos la iveala noi talente de exceptie.

Asa cum cei prezenti pe scena “Romanii au talent” in cele doua editii difuzate pina acum la ProTv au facut ca numele lor sa se afle pe buzele tuturor si sa fie admirati de o tara intreaga, si cea de-a trea editie a emisiunii “Romanii au talent” ce a fost diuzata vineri seara a scos la iveala noi talente veritabile. Juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au avut din nou ocazia sa trimita in etapa urmatoare a emisiunii oameni talentati, inzestrati cu calitati extraordinare, oameni curajosi, lipsiti de orice inhibitie, increzatori in talentul si sansa lor.
Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu