A treia ediţie a emisiunii Românii au talent, cucerită de adolescenţi

A treia ediţie a emisiunii Românii au talent, cucerită de adolescenţi

Noi talente au fost descoperite în emisiunea de vineri seară, majoritatea celor care au cucerit publicul şi juriul fiind adolescenţi.


Cosmin Agache de 14 ani, Ioana Roxana de 13 ani şi Ţuţu Adrian (18 ani) au păşit rând pe rând în faţa juriului şi au încântat sutele de persoane din public.
Ioana Roxana Rotar - Contorsionism

O muncă asiduă depusă timp de şase ani şi jumătate a ajutat-o pe tânăra Ioana Roxana să cucerească publicul şi juriul de la "Românii au talent" cu numărul său de contorsionism.  Întrebată de Andi Moisescu ce aşteptări are, tânăra a răspuns: “Să urc drapelul României pe podium”. 

Cosmin Agache - Beatbox

Cosmin Agache a mărturisit că şi-a dezvoltat abilitatea de a face beatbox urmărind filmuleţele de pe YouTube, reuşind să imite vocal uimitor de bine sunetele de percuţie. Deşi a povestit că "la început beatboxul o enerva", mama băiatului a fost vizibil emoţionată de interpretarea lui Cosmin
Adrian Ţuţu - E evident că românii au talent

Un alt moment care a stârnit aplauze şi lacrimi în rândul publicului şi a juriului a fost melodia compusă şi interpretată de  Adrian Ţuţu, care şi-a pierdut ambii părinţi la 14 ani. De altfel, tânărul a mărturisit că în memoria lor a compus prima melodie, iar la preselecţiile emisiunii a venit cu cântecul "E evident că românii au talent", reuşind să atingă inimile celor prezenţi cu versurile ce amintesc de valorile naţionale. 

Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu