Unul dintre gemenii de la Românii Au Talent a stat 9 zile în comă în urma unui teribil accident rutier!

Unul dintre gemenii de la Românii Au Talent a stat 9 zile în comă în urma unui teribil accident rutier!

Virgil Păunescu (32 de ani), unul dintre fraţii gemeni participanţi la emisiunea „Românii au talent”, a suferit, în 2009, un cumplit accident de circulaţie din care nimeni nu a crezut că va scăpa cu viaţă.

Potrivit unor apropiaţi, bărbatul se întorcea de la Mangalia, împreună cu iubita lui, la volanul unei Dacii când, din spatele lui a apărut un tânăr însetat de adrenalină.
Puştiul de 19 ani care conducea un Volswagen a pierdut controlul volanului şi a spulberat maşina în care se afla Virgil. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a intrat în comă în urma multiplelor fracturi la cap, dar şi la piciorul stâng, unde a suferit o fractură de femur.

Cinci luni în cârje şi baston

A stat internat la Spitalul Floreasca timp de 17 zile, însă în primele nouă zile au fost critice. Nimeni nu-i mai dădea şanse de supravieţuire din cauza comei profunde în care se afla.

Ca prin minune, Virgil şi-a revenit, iar timp de trei luni de zile a mers numai cu ajutorul cârjelor, alte două luni susţinut de un baston, iar apoi a învăţat să meargă din nou, de unul singur, în urma mai multor şedinţe de kinetoterapie.

Tijă de 35 de centimetri în picior

În tot acest timp, familia a fost alături de el, mai cu seamă fratele geamăn, Paul, care nu s-a dezlipit de patul său în perioada în care Virgil a fost operat din nou pentru a i se implanta în picior o tijă de 35 de centimetri, prinsă cu şuruburi.

Deşi era măcinat de dureri, iubirea pentru artă a fost atât de mare încât nu l-au ţinut deoparte de repetiţiile făcute împreună cu fratele său, pe scena Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Le cânta colegilor în salonul de la spital

„Fratele său a stat tot timpul lângă el şi-l încuraja că se va face bine. Până la urmă trecuse de ce era mai rău. Mi-a spus că a trecut pe lângă moarte în acel accident şi simte că s-a născut a doua oară. Virgil e un tip foarte talentat, ne-a cântat tuturor în salon şi ne-a ridicat moralul cât timp a stat internat”, ne-a mărturisit Gheorghe Chioaru, preşedintele Casei de Ajutor Reciproc „Omenia”, cel care a stat în acelaşi salon cu Virgil. (adevarul.ro)
Vezi mai multe articole despre: ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu