Valentin Dinu e spălătorul de maşini care a făcut-o pe Andra să plângă cu melodia Cât de frumoasă eşti

Dinu Valentin e spălătorul de maşini care a făcut-o pe Andra să plângă cu melodia Cât de frumoasă eşti

Dinu Valentin, un tânăr de 22 de ani, este muncitor într-o spălătorie auto și a mers la ”Românii au talent” pentru fetița lui. Vocea lui i-a cucerit atât pe cei din public, cât și pe cei din juriu.

Felul cum a interpretat melodia "Cât de frumoasă ești" a impresionat juriul, Andra recunoscând că "i s-a făcut pielea găină".

Tânărul a recunoscut fără rușine că lucrează într-o spălătorie auto, dar, potrivit juriului, cariera lui de muncitor necalificat se va sfârși pentru că primi ocazia de a-și pune în valoare calitățile vocale.

Valentin are 21 de ani, este din Ploiesti si trebuie sa munceasca sa-si intretina familia, lucrand la o spalatorie auto. El are un copil de 2 ani si nu a mai putut sa-si continue studiile desi si-ar fi dorit. A venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa i se acorde o sansa.

El a venit insotit de tatal lui, care are mare incredere in talentul lui. Acesta a izbucnit in plans in momentul in care Valentin a fost aplaudat la scena deschisa iar publicul l-a ovationat in picioare.
El a cantat piesa “Cat de frumoasa esti”, binecunoscuta in interpretarea lui Mihai Traistariu.

Andra a fost impresionata de vocea lui mai ales ca, “cel mic” din burta a inceput sa miste si a glumit spunand: “Imediat a simtit talentul”.

Mihai i s-a adresat cu “Domnule spalator de masini” si i-a spus ca este foarte talentat si dupa parerea lui ar trebui sa-si schimbe locul de munca.

Imediat, Andi a ripostat si a spus ca meseria de spalator de masini este una care reprezinta pe oricine isi face treaba minunat in timp ce Mihai a ripostat: “Eu cred ca el este mai potrivit aici, cantand. Nu sa spele masini, nu ca asta inseamna ca nu am tot respectul pentru cei care spala masini”. Intr-adevar Andi i-a si prezis: “Cariera la spalatoria de masini se cam apropie de sfarsit”.

Andra a fost extrem de impresionata de talentul lui si i-a spus ca a lasat-o fara cuvinte: “Bravo! Ai stiut sa alegi aceasta melodie care nu e o piesa usoara, ci, din contra, foarte grea”.

Cu trei de Da el merge in etapa urmatoare.
Vezi mai multe articole despre: , , ,

Românii Au Talent

Numai aici puteţi citi cele mai noi ştiri despre concurenţii emisiunii Românii Au Talent şi numai aici puteţi urmări înregistrări cu cele mai importante momente din emisiunea care a fascinat România.

0 comentarii

Scrie un comentariu